Foto og Video kurser

Foto og Video kurser

Dronefoto og Videokurser:
Vi arbejder i øjeblikket på at oprette Foto og Video kurser og forventer at lancere dem i løbet af foråret 2020.

Mangler dine optagelser lige “det”, som gør at de skiller dem ud fra alle andres, er vore Foto og Video kurser måske noget for dig.

Hvorfor kan den ene dronepilot/fotograf, med det samme udstyr som man selv har, bare laver optagelser med “WAUW” effekt?

Stiller du dig selv det spørgsmål for tit – Ja, så ER vores Foto og Video kurser lige noget for dig.

Foto kurserne:
På foto kurserne vil vi primært arbejde i Adobe Photoshop, hvor du dels vil blive sat ind i de grundlæggende funktioner.

Men også få mulighed for at arbejde med de mere avancerede funktioner og muligheder der er i dette program.

Kurserne er ikke kun foto kurser , vi kommer også til at beskæftige os med kamerateknik i almindelighed.

Fotograf Nils Holm
Fotograf Nils Holm

Undervisningen vil være interaktiv, det vil sige med både teori og praktiske opgaver med redigering af eksempler og egne fotos.

 

Videokurserne:
På vores  dronefoto og videokurser vil vi primært koncentrere os om optageteknikker, anvendelse af dronernes kamerafunktioner og ikke mindst mere avancerede og kreative flyve- og kameraføringsmæssige teknikker.

Du vil også få viden om hvordan du “ser billedet” inden du flyver og hvordan du kan udnytte terrænnets og omgivelsernes muligheder.

Undervisningen vil variere mellem teori og praktiske øvelser under kyndig vejledning, og du vil få mulighed for at arbejde med dine egne optagelser og optimere disse.

Kurserne er primært målrettet erfarne dronepiloter der har de grundlæggende flyvefærdigheder på plads og som gerne vil op på “næste trin” som dronefotograf.

Du kommer til at prøve avancerede flyvemønstre og optageteknikker.

 

Tilmelding:
Hvis du vil høre mere om vore  Foto og Video kurser og eventuel give en uforpligtende forhåndstilmelding kan det gøres direkte til ABC Flight Academy på vores e-mail adresse kursus@airborneconsult.dk

Når vi har kurserne endeligt klar vil de blive annonceret på ABC Flight Academy Kursuskalender