Det siger kunderne

God og saglig rådgivning fra Airborne Consult har medført at vi i Landinspektørfirmaet LE34 er blevet godt klædt på til at udføre droneopgaver over Danmark og Sverige. Airborne Consult har blandt andet været med til at sikre os dispensation efter kategori 1a til flyvning med vores egen udviklede drone.

Søren Nørmølle
Partner
Landinspektørfirmaet LE34

Efter første samtale, var aftalen på plads og senere havde vi en gennemgang af driftshåndbogen og fik afklaret det sidste, hvorefter den blev sendt til Trafik- og Byggestyrelsen. Behagelig og effektivt firma.

Kent Olsen
Direktør
Tigotek Aps

Bedre services findes ikke, man bliver fulgt trygt igennem systemet hele vejen. Maksimal ”Value for Money”.

Jesper Jørgensen
Direktør
Bedre Film

Hurtig og præcis rådgivning, gode kontakter til Trafikstyrelsen, venlig og god service.

Ken Falk
Direktør
Heliscope Aps

Personligt og professionelt samarbejde. Niels Erik Høiberg´s 45 år i luftfartsbranchen har vi nydt godt af. Airborne Consults arbejde er vellidt hos trafikstyrelsen og vores driftshåndbog blev godkendt smertefrit ved første gennemlæsning.

Sune Nielsen
CEO
Dronesystems ApS

Jeg har i en årrække samarbejdet med Airborne Consult i forbindelse med forsikringsrelaterede opgaver, og jeg imponeres gang på gang, ikke blot af deres viden, men også af deres innovative og løsningsorienteret tilgang. Airborne Consult er i mine øjne Danmarks første og bedste go-to virksomhed indenfor det kommercielle UAS område.

Robert Skotte
Senior Aviation Underwriter
Beta Aviation Insurance

Vi i Biegga AB har igennem det sidste års tid været i tæt dialog med Airborne Consult. I forbindelse med vores arbejde i Sverige og Danmark, har vi haft stor gavn af Niels Erik Høiberg viden, specielt i forbindelse med tilladelser og regelsæt, og ikke mindst log- og bruger manualer i forhold til at betjene og bruge vores droner lovmæssigt korrekt. Ikke mindst er vi meget tilfredse med, at Airborne Consult altid er kontaktbare, og kommer hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Airborne Consult, og vi vil selv også fortsætte vores samarbejde med Airborne Consult i forbindelse med udvidelse af landområder, og når vi får indkøbt flere droner.

Torben Lundager
Direktør
Biegga AB, Sverige

Airborne Consult har hjulpet mediekoncernen, Jysk Fynske Medier, Midt Jyske Medier, Jyske Vestkysten, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Dagblad, Fyns Amtsavis, Fyens Stiftstidende, Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Viborg Stifts Folkeblad, Dagbladet Holstebro Struer, Dagbladet Ringkøbing Skjern og Folkebladet Lemvig gennem de udfordringer der opstår, når en virksomhed vil arbejde professionelt og kommercielt med droneflyvning.
Airborne Consult har, på hurtig og kvalificeret vis, udarbejdet Jysk Fynske Mediers driftshåndbog, og fået den godkendt hos Trafikstyrelsen. Airborne Consult har undervist i teori og sikkerhed m.m. Det er vor opfattelse, at Airborne Consult er i besiddelse af kvalifikationer, erfaring og indsigt, der har sparet Jysk Fynske Medier for mange trængsler og meget arbejde. Venlighed, hjælpsomhed og lune er kendetegn for Airborne Consult. Honorar til konsulentbistand hos Airborne Consult er givet rigtig godt ud.

Nils Mogensen Svalebøg
Fotograf
Jysk Fynske Medier

Vil gerne rose ABC Flight Academy for deres flyveundervisning.
Da jeg efterfølgende var ude at flyve havde jeg en skøn ro og kontrol over dronen,
som jeg ikke har haft før. Det var en sand fornøjelse at flyve.

Jesper Nøhr
Peojektloordinator
Biegga A/S